Sjov med SUP E-bog

Sjov med SUP E-bog

Sjov med SUP E-bog Styrketræning på et paddleboard

Sjov med SUP E-bog gør det nu muligt, at udforske paddleboardets fantastiske egenskaber som et effektivt træningsunderlag. Med 104 siders illustrativt og inspirerende indhold kan du prøve kræfter med pilates-, fitness- og yogaøvelser udført på vandet.

Det skal være slut kun at padle rundt i strandkanten og lege. Nu skal vi fyre op for forbrændingen og mærke musklerne sitre og sveden dryppe. Brug dette inspirationskatalog som din bedste træningsmakker og lad dig guide af mine allerede planlagte træningsmixes. 

"Træning skal være sjovt og givende"

Med denne udgivelse er det mit store ønske at inspirere dig til at flytte din styrketræning ud på vandet og dermed forhåbentligt gøre din tur på stranden, tiden sammen med familie og venner på vandet endnu sjovere. Tag kataloget med til din næste træning i SUP-klubben og gør klubtræningen endnu hårdere, sjovere og mere legende.

Det indeholder kataloget Sjov med SUP E-bog

104 sider med udførlige beskrivelser af udstyr, sikkerhed og illustrationer af træningsøvelser målrettet;

  • core 
  • ben & baller 
  • overkrop 
  • puls
  • udstrækning 
  • sammensatte træningsmixes

Note Dette katalog er baseret 100% på min egen erfaring som SUP udøver, træningsentusiast og som uddannet yogaunderviser. Det betyder, at du i kataloget ikke vil opleve super nørdet fysiologisk snak om muskler og led, iltoptagelse eller detaljerede forklaringer på træningsplaner. Hertil kan suppleres med egen research. Jeg har valgt at holde indhold og illustrationer enkle og let forståelige. 

Eftersom der er tale om et digital produkt bortfalder returretten.